En lättare värld att leva i

Idag har Pectusen varit och träffat Emo, en ny grandiskompis. Han är 5 år och passar som en bra "storebror" till Pectus och kan lära honom om livet från en hunds perspektiv. För det kan ju inte matte och husse göra så bra :). Det var också många andra voffar i rastgården som skällde och skällde och som tyckte att det var läskigt med två så stora jättar där. Men alla får vara med är en grandis motto, stora som små. Och har man en rädsla så behöver man möta den och lära sig att den var ju helt onödig. För när man inser att man inte behöver ha rädslan och när den försvinner så blir världen mycket lättare att leva i har matte lärt mig :)
Det här inlägget postades i Allmänt, Livet med en Grand Danois. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *