Kind mot kind, en sån där dag

Idag var en sån där dag, då jag hade så svårt att tro på att det skulle finnas någon i universum som har kärlek för vem jag är. Kramade lillplutten när jag kommit hem och kände inget komma tillbaka från honom heller, och viskade snart ut i rymden, snälla tyck om mig tillbaka. Och så la han huvudet på min axel, kind mot kind och kramade mig tillbaka <3. Finns verkligen ingen annan som kan läka ett hjärta som en lillplutt kan! Han förstår inte orden jag viskar, förstår inte en människas mentala, men han kan hjärtas språk och gör alltid sitt bästa för att ge av sin enorma kärlek till dom som behöver det. Lillplutten, tack för att du finns i världen! Verkligen tack från allt jag är! Hoppas att du alltid stannar i vid min sida och vill vara familj med mig <3
Det här inlägget postades i Allmänt, Kärlek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *