Pectus tränar matte

Idag ute på vår promenad så fick Pectusen för sig att sätta sig lite här och var. Det betydde att nu ska matte ge en till godis. Han kom på det alldeles själv! :) Så här behöver jag alltså inte be honom att sitta ner och belöna, här är det att be matte göra och matte gör. Så vart är min belöning undrar jag? Han får alltså belöning när jag ber om något, när han ber mig att göra något får jag? Ja, kanske något jag behöver fundera på :) Men något som jag i alla fall vet att han alltid ger mig, oavsett, är en otroligt stor glädje och värme. Och vad han än gör, så får han mig att ta fram kärleken i mitt hjärta. Och det är jag så otroligt tacksam för. Så träna du matte, och låt mig få öva på att ta fram kärleken i mitt hjärta med allt du gör, smarta vovve!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *