Spårvagnsvovven

Idag har Pectusen övat på att åka spårvagn :). På spårvagnen flydde det några från oss, och några ville byta ett par ord med oss. Och en tjej under vår utflykt fick mig att skratta högt mitt i allt. Pectusen stod en halvmeter från ingången, vänd mot den och tittade på medan en tjej klev på spårvagnen. Hon lät sig inte skrämmas av storlek och hundar och nickade åt honom medan hon klev på. Så otroligt charmigt! Haha. Ja, vad skulle man själv göra i en sån situation? Så där satt jag och kunde inte sudda ut den synen när hon nickade åt honom, och satt och skrattade för mig själv på spårvagnen :) DSC_0650
Det här inlägget postades i Allmänt, Bilder, Livet med en Grand Danois. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *