Med kärlek ska vi visa 

Alla separeras, och det som var en andra familj för många tvingas dom nu lämna. Vill starta denna insamling för när företagen inte kan visa medmänsklighet, så är vi många andra som ska visa det.
Hunddagiset STOR & liten blev i somras lovad en ny lokal för sin verksamhet. Storföretaget bredvid vill ha större lokalyta så fastighetsägaren lovade då en ny lokal till hunddagiset ifall dom flyttade på sig. Det var överenskommet. Avtalet blev uppsagt men dom fick aldrig någon ny lokal. Nu tvingas dom att stänga hunddagiset, och alla delas upp. Personalen måste sluta, och försöker rädda sig själva genom att hitta nya jobb. Liv måste planeras om för dom allra flesta inblandade. Hundar som har varit på dagiset i nästan hela sina liv måste flytta. Alla separeras, och det som var en andra familj för många tvingas dom nu lämna. Efter en lång historia och inget stöd i lagen så måste verksamheten nu läggas ner. Fastighetsägaren har återställningskrav och lokalen måste renoveras. Och om vi på något sätt kan visa medmänsklighet när företagen inte kan, så är det här. Swischa: 0737779046 (mottagare: Madeleine Grannas) Ange ditt bidrag med "hunddagis". Alla bidrag som insamlingen ger kommer oavkortat att gå till ägaren av Hunddagiset, och kommer att användas till renovering av lokalen. Tack för ditt stöd Med kärlek, Madeleine och hund. För kontakt med hunddagiset: http://www.storochliten.hundpoolen.net/Kontaktsida Länk till insamlingen på fb: https://www.facebook.com/madeleine.grannas/posts/10155785386551835
Det här inlägget postades i Allmänt, Bilder. Bokmärk permalänken.