Till någon som har en dröm

Tänk dig någon som har en dröm, och som ger sitt allt för den. Fixar, planerar och kanske tom lånar pengar för den. För att en dag kunna förverkliga sin dröm. En tid därefter så sägs lokalen upp, och verksamheten måste stänga. Inga pengar finns kvar att bygga något nytt, och lokalen måste dessutom renoveras och återställas. Kanske gäller detta inte alla. Men det gäller flera. Det gäller en del småföretagare. Framför allt hunddagis, som ofta får dåliga hyresavtal och som är ensidiga. Men ändå så är det så många som vill försöka att förverkliga sin dröm. Göra en ansträngning och vågar tro
Denna insamling är till förmån för ett hunddagis som varit med och precis samma. Den pågår i tre månader till. Till den sista februari 2019, som också är den sista dagen som dom får hålla öppet. Tänk om vi kunde samla ihop 100 000 kr till förmån för hunddagiset? vad gott det hade gjort. Och så lite att ge tillbaka för allt som dom själva har gett. Och om vi är många som hjälper till att dela och att sprida detta, så tror jag verkligen att vi på tre månader kan nå dit
Länk till insamlingen på fb: https://www.facebook.com/madeleine.grannas/posts/10155785386551835
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.