Vandringspinnen

För några veckor sen hittade jag en jättebra vandringspinne. Antagligen en som gått från hand till hand, och just nu har den stannat hos oss ett tag för att vara med på våra skogs-äventyr. Vid 3 tillfällen så har den varit med oss ut och vandrat i skogen. Utan den brukar jag vanligtvis prata och sjunga lite i skogen för att det ska höras att här kommer vi. Kanske råkade bli några toner när den var med också, så att det inte blir någon älgöverraskning :). Pinnen är vårt andra vapen, som ska hjälpa oss att se jättestora ut inför älgarna :). Men nu var det några veckor sen vi tog med pinnen. Och när vi idag närmade oss stället där jag hade gömt den så frågade jag Pectusen "Vart är mattes pinne". Han for i väg som ett skott och raka vägen dit pinnen var gömd. Blev så imponerad av lill-plutten! :). Han lärde sig från bara 3 tillfällen att den hette "mattes pinne", plus att det var flera veckor sen jag gömde pinnen och han kom ihåg precis vart! :). Han är verkligen världens bästa voffe <3
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *